Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстремна ситуация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Екстремна ситуация

Значи...счупи ми се турбото... 156 2.4 ДжТД карам.1900 лв. приблизително е нова,което е адски лошо за мен един приятел ми каза ,че имало вариант за около 800 лв втора ръка да се земе,но много се трошели на този модел и бързо изчезвали от автоморгите....казаха ми също,че можело да се оправи старата турбина като се изчистат лопатките ли де да знам точно кво искаше да ми каже хаха ....някой ако му се е случвало подобно нещо моля за мнение по въпроса ,защото аз вече тотално забих
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Re: Екстремна ситуация

Първоначално публикувано от jimmyfloyd
    Значи...счупи ми се турбото... 156 2.4 ДжТД карам.1900 лв. приблизително е нова,което е адски лошо за мен един приятел ми каза ,че имало вариант за около 800 лв втора ръка да се земе,но много се трошели на този модел и бързо изчезвали от автоморгите....казаха ми също,че можело да се оправи старата турбина като се изчистат лопатките ли де да знам точно кво искаше да ми каже хаха ....някой ако му се е случвало подобно нещо моля за мнение по въпроса ,защото аз вече тотално забих
    Споко, бе човек....

Обади се утре на тия пичове http://www.realturbo.net/

Миналата година ми оферираха чисто нова оригинална турбинка Гарет баш като за 2,4 JTD от '99 г. за 1280 лева с ДДТ и гаранция. Можело и без ДДТ да се вземе (ама тогава май нямало гаранция).

Иначе другия вариант е да оставиш ттвоята счупена турбина при тях и да вземеш рециклирана - май около 350-400 лева ще ти струва.

Звънни им утре и не се шашкай.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

еее господ да те поживи бате

Comment

Тъй, тъй и на мен ми направиха същата оферта преди два месеца.
        В моя случай обаче ми трябваше само охлюва, та си намерих един от Kappa-free
        Alfa 156, 1.9 JTD
        Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Офертата е една...1970лв незнам на вас какво да казвали хаха може просто инфлацията и това да е застигнала като лавина..... ударих греда

Comment

Какво точно и е счупено на твоята не може ли да се рециклира
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Ами неможе да се рециклира...в лошо състояние е...сигурно от чип-а е толко счупена и износена или де да знам

Comment

Ами който не чете в раЗдела ПРОДАВА....

АЗ продадох почти нова Турбина За 250 евро и то от 1.9 16 ЖТД, ама и на твойта ставаше. Гледай в немския еБей появяват се от време на време, моята отиде в Унгария.

Опа.... не твойта е обикновенна, Значи За около 150 евро може да се намери в еБей.

Ей ти една, ама тоя се е нашмъркал много яко преди да пусне обявата, тея пари никога няма да ги вЗеме, ако и да е чисто нова. Наблюдавай Аукциона и ще видиш, че няма да се продаде. 599 е началната цена, ма няма кой луд да ги даде.

.http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-Turbo-...QQcmdZViewItem

.

Comment

ем....здраве да е...неми се занимава толко...ще я продавам сигурно ,че нещо много нанагорно ми е в последно време с нея то не беха дебитомери,нафтени помпи,турбини...аре нема нужда да се мъча повече требе си нещо по ново хах

Comment

Working...
                  X